Mrtví Kapitán Amerika a Thor, Hulk bez ruky nebo záporák Iron Man, šílená teorie o příběhu Avengers 4

Tohle asi v kinech neuvidíme. I když kdoví.

Jak už je u Marvelu zvykem, hodně si hlídá to, aby se na veřejnost nedostaly detaily o příběhu čtvrtých Avengers. Vlastně o něm nevíme skoro nic (je tu ale spousta dohadů). A právě díky tomu se čím dál častěji vynořují různé teorie o tom, čeho bychom se mohli dočkat. Ta následující vyvolala na internetu pořádný poprask. A není divu, je hodně šílená, ale také zajímavá.

Film začne tím, že Ant-Man (Paul Rudd) cestuje zpět v čase skrze takzvaný časový vír, vyhledá mladého Hanka Pyma (Michael Douglas) a společně začnou pracovat na takzvaném sling ringu, což je technologie, která umožňuje otevírat brány mezi dimenzemi. S tím by jim měla pomoci postava známá jako Eternity, která jim daruje rukavice pomáhající s pohybem v čase.

Následně se podíváme na Titan, kde se Nebula (Karen Gillian) a Iron Man (Robert Downey Jr.) připravují na cestu zpět na Zem, aby vyhledali přeživší spojence. Mezitím se Thor (Chris Hemsworth) vydá do říše mrtvých Helu, aby z mrtvých bojovníků sestavil armádu, která pomůže v boji proti Thanosovi (Josh Brolin). Jen pro informaci, v Helu Thor narazí na několik starých známých (Loki, Heimdall, Hela...).

Děj se opět zaměří na Ant-Mana, který se vrátí do přítomnosti a prozradí Avengers, co se stalo, plus jim daruje sling ring. Ovšem, o tom se dozví Thanos a pošle na Zemi svou armádu, aby hrdiny zastavila, než budou moci něco udělat. Naštěstí, Thor bude mít k dispozici svou armádu. Ta ale nezabrání tomu, aby on a Kapitán Amerika (Chris Evans) během bitvy zemřeli.

V následující části filmu se Avengers vydají zpět v čase, aby získali Kameny nekonečna. Během toho přijmou do svých řad Kapitána Ameriku těsně předtím, než skončí uvězněný v ledu. Poté se hrdinové vydají do momentů, které byly zlomové (pro příklad bitva o New York).

Hawkeye (Jeremy Renner) získá Odinovu rukavici Infinity Gautlet a do cestování v čase se zapojí i Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). V této části filmu uvidíme i Captain Marvel (Brie Larson), ovšem nebude se příliš zapojovat do dění.

Thanos se nadále snaží hrdiny zastavit, což vyústí v to, že z nich zhruba polovina zemře. Hulk (Mark Ruffalo) sice ne, ten dokonce použije Infinity Gautlet, ovšem přijde o ruku (ale dostane mechanickou náhradu). Nakonec se s vypětím všech sil podaří zabít Thanose a zničit jak Infinity Gautlet, tak Kameny nekonečna.

Ale tím to nekončí. Po zničení Kamenů nekonečna jejich sílu vstřebá Iron Man. Následně se objeví Eternity a sdělí ostatním, že je budoucí verzí Tonyho Starka a už spoustu let pracuje na tom, aby došlo k tomuto momentu.

Vyjde najevo, že z budoucího Tonyho/Eternity se stane krutý dobyvatel, známý jako Kang the Conquerer. S tím se samozřejmě ostatní hrdinové nehodlají smířit a propukne dlouhý souboj s Kangem. Vše skončí tak, že se Doctor Strange vydá zpět v čase a zabije Tonyho dřív, než se z něj může stát ještě děsivější hrozba než Thanos.

Je pravda, že některé momenty z této teorie by se ve filmu mohly skutečně objevit, ale jako celek to působí trošku moc divoce a zmateně. I když rozhodně zábavně.

Co je na táhle teorii pravdy, to se dozvíme 25. dubna 2019.

Zdroj: CBM
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat