Možná se pracuje na dalším filmu Blade. A jak by zabiják upírů vypadal, pokud by byl v marvelovském filmu?

Něco pro fandy Bladea.

Black Panther (2018) je aktuálně nejznámějším superhrdinkou tmavé pleti, ale před ním tu byl Blade. Ten sice nevznikl přímo pod hlavičkou Marvelu, ale ten se na něm podílel jako producent.

Ovšem, tahle postava už je nějaký čas na odpočinku a diskutuje se o tom, co bude dál. Docela dost se mluvilo o rebootu, ale zdá se, že by tomu mohlo být jinak.

Minimálně se tak dá soudit podle slov představitele původního Bladea Wesleyho Snipese:

"Aktuálně probíhá mnoho rozhovorů a máme opravdu štěstí, že to, co se chystá z tohoto světa vyvolává nadšení i zájem. Vytvořili jsme dva projekty, které do tohoto světa pasují a až je lidé uvidí, myslím si, že budou mít problém se rozhodnout, který z nich milují víc. Všichni šéfové (v Marvelu, pozn. redakce) a můj tým v posledních dvou letech diskutujeme. Všichni jsou z toho nadšení, všichni to chápou. Ale mají byznys, který musí provozovat a myslím, že musí vyřešit, jak srovnat určité věci, než se do toho pustí. Mezitím, my máme byznys, o který se musíme postarat a věci, které musíme udělat. Ale až uvidíte něco dalšího (týkající se Blade), tak pamatujte na má slova, co jsme udělali předtím, to byl slabý odvar toho, co můžeme udělat teď."

No zní rozhodně lákavě. Ovšem, je otázkou, o čem Wesley mluví. Možná je jeden z projektů přece jen reboot, ve kterém by herec už nehrál hlavního hrdinu. Ale to jsou jen dohady.

Mimochodem, objevil se fanouškovský obrázek ukazující to, jak by Blade mohl vypadat, pokud by vznikl přímo pod dohledem Marvelu.


Zdroj: Vice
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat