Jak tvůrci vybrali postavy, které se v Avengers: Infinity War změní v prach?

Jakým způsobem byly vybrány?

Avengers: Infinity War (2018) už jsou pár dnů dostupné pro domácí sledování a u této příležitosti se objevily dodatečné materiály k filmu, včetně rozhovorů. A některé z nich prozrazují zajímavé informace.

Režisér Anthony Russo například vysvětlil, jakým způsobem byly vybrány postavy, které se stanou obětí Thanosova (Josh Brolin) lusknutí prsty, což v okamžiku změnilo půlku obyvatel galaxie v prach:

"Pokud jde o naše volby toho, koho Thanos vymaže svým lusknutím, bylo to hodně zaměřené na příběh. Jak u každé postavy zajistit, aby stál její příběh za to? Prvním, kdo měl odejít, byl Bucky Barnes a bylo to natočeno z úhlu pohledu Kapitána Ameriky. Sledujeme Kapitána, který prožívá to, že mizí. Sledujeme Okoye, jejíž nejdůležitější mise v životě je ochránit krále. Viděla krále, jak mizí a to přímo před ní. Sledovat tyhle postavy v těchto situacích je velmi silné a rezonuje to."

Ale asi se nemusíme o osud oblíbených postav zase tolik bát, protože je více méně jasné, že bude díky hrátkám s časem a s alternativními dimenzemi zvráceno Thanosovo lusknutí prsty.

Čtvrtí Avengers budou mít premiéru 2. května 2019.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat