Fanouškovská teorie, která vysvětluje, proč má Nick Fury tak blízko k Iron Manovi

Něco je spojuje.

Byl to Nick Fury (Samuel L. Jackson), který docílil toho, že vznikli Avengers. Ale pokud se nad tím zamyslíme, tak ze všech členů týmu má asi nejblíže k Iron Manovi (Robert Downey Jr.).

Podpořil ho a pomohl mu v několika důležitých momentech. Jednoduše, i když to tak na první pohled ne vždy vypadalo, byl tím, kdo se mu snažil krýt záda.

A uživatel Redditu sjvkrgr1 přišel s teorií, proč tomu tak je. Odráží se to od tvrzení, že Nick Fury ve chvíli, kdy se Maria Hill (Cobie Smulder) změnila v prach, věděl co se blíží. Což by dávalo smysl.

Mohli jste si všimnout, že nebyl šokovaný, ani překvapený, spíše to vypadalo, že tušil, co se děje a tak ještě rychle kontaktoval Captain Marvel (Brie Larson).

sjvkrgr1 tak předpokládá, že Fury měl určité znalosti toho, co se odehrává a také věděl, že právě Iron Man sehraje důležitou roli v budoucím boji proti Thanosovi (Josh Brolin). A to je také důvod, proč ho v minulosti tak podporoval a dohlížel na něj (dokonce mu sdělil, že mu na něm záleží, což Fury nedělá každý den).

Této teorii hraje do noty i to, že se Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) vzdal Kamenu nekonečna, aby zachránil Iron Manovi život a předpokládá se, že to bylo z důvodu, že Iron Man bude tím, kdo sehraje zlomovou roli v záchraně poloviny galaxie.

Může to být teorie, která se ukáže být mylná, ale když se nad tím člověk zamyslí, není to úplně nelogické, co říkáte?

Zda je na téhle spekulaci něco pravdy, to se dozvíme 25. dubna 2019 ve čtvrtých Avengers.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat