Za průšvih s knírem v Justice League nemůžeme, tvrdí režisér Mission: Impossible - Fallout

Co k tomu dodal?

Pokud se budeme bavit o Justice League (2017), tak se v souvislosti s touhle komiksovkou snad nejvíce řešila skutečnost, že Henrymu Cavillovi (Superman), musel být digitální odstraněn knír, protože během dotáček pro Justice League pracoval i na Mission: Impossible - Fallout a nesměl se oholit.

Ovšem, grafici to nezvládli úplně ideálně a vymazání kníru nedopadlo zrovna nejlépe. Režisér Mission: Impossible - Fallout Christopher McQuarrie tak dostal otázku, kdo vlastně může za to, že bylo Henrymu zakázáno oholit si vousy:

"Budu o tom detailněji mluvit s Chrisem Hewittem v podcatu Empire Magazinu. Krátká odpověď zní: Snažili jsme se ze všech sil přizpůsobit JL, aniž by to negativně ovlivnilo náš film. Nebylo tu nic, co bychom mohli udělat."

Jinak řečeno se snažili s Warner Bros. a DC spolupracovat. Podle některých informací Warner Bros. nabídlo, že zaplatí výdaje na digitálního přidání kníru v Mission: Impossible, ale to nakonec nedopadlo. Postup tak byl opačný a knír byl odstraněn. Údajně to stálo částku v řádech milionů.

Otázkou je, proč byl nakonec zvolen tenhle postup. Třeba se to dozvíme během zmíněného rozhovoru.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat