Kdo je Thanosův děda, který by se mohl objevit v Avengers 4?

Malá představovačka.

Nedávno se objevila informace, že by ve čtvrtých Avengers mohl být představen Thanosův (Josh Brolin) děda.

A kdo to vlastně je?

Je to postava známá jako Kronos, kterou, stejně jako Thanose, vytvořil Jim Starlin. Poprvé se Kronos v komiksu objevil v roce 1973. Konkrétně to bylo v 55. dílů série Iron Man.

Kronos byl členem první generace národa známého jako Eternals. Ovšem, nebyl to úplně klidný národ. Sužovala ho totiž občanská válka mezi Kronosem a jeho tyranským bratrem Uranusem. Kronos měl to štěstí, že stál na vítězné straně.

Kronos byl mimochodem vědcem, který studoval jakýsi kosmický druh živoucí energie. Ale později se rozhodl výsledky své práce zničit, aby nebyly zneužity. Jenže došlo k výbuchu, během kterého se Kronosovo tělo rozpadlo. Mělo to ale i pozitivum, energie, která se rozšířila do okolí, poskytla nesmrtelnost všem členům Eternals v dosahu.

Nakonec bylo odhaleno, že Kronos nezemřel, jeho duše získala astrální formu a velkou moc. Jen s pomocí vůle dokáže v podstatě cokoliv.

Nicméně, Thanos později uzmul takzvanou Kosmickou kostku, do které Kronose uvěznil. Nakonec ho ale osvobodila Captain Marvel a Avengers.

Mimochodem, Kronos společně se svým synem Mentorem vytvořil Draxe ve snaze zastavit Thanose.

Zatím není jasné, zda se skutečně Kronos (někdy také Chronos) ve čtvrtých Avengers 2. května 2019 ukáže, ale bylo by to rozhodně zajímavé.


Zdroj: Wikipedia/ComicVine
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat