Superman je nudný, Batman je lepší, prohlásil jeden z představitelů Netopýřího muže

Odvážné tvrzení.

Mezi nejznámější a nejoblíbenější postavy od DC patří bezesporu Batman a Superman. První zmíněný si získal srdce fandů díky své temné minulosti a depresivní povaze, ten druhý je zase idolem pro ty, kteří věří, že dobro vždy zvítězí.

Nicméně, v případě Supermana je pro některé lidi jeho přehnaná dobrota slabinou. Pro někoho je prostě příliš morální a nudný. A mezi ně se řadí i Kevin Conroy, který je dlouholetým dabérem Batmana v animovaných projektech:

"Přiznejme si to, Batman je komplikovaný. Má své chyby, je temný a má své problémy. Všechny je překonal, což je to, co na něm lidé milují. Ale Superman má mužnou čelist, je dobře živený a je prostě nudný. Nemá žádné chyby. Může vidět skrze zdi, může přeskočit přes letadla, může létat. Co je pro něj výzvou?"

Herec to sice prohlásil s úsměvem, ale faktem je, že je Superman často kritizován za to, že je takzvaně overpowered/příliš mocný a je až moc velký slušňák. Na druhou stranu, když ve filmovém světě Superman (Henry Cavill) zlomil vaz svému protivníkovi, mnohé to zaskočilo.

Očividně ani Superman se nemůže zavděčit všem.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat