Představitel Supermana nevěří, že by měl Snyderův sestřih Justice League nějaký smysl

Co k tomu Henry Cavill dodal?

Justice League (2017) nedopadla podle představ a někteří lidé si myslí, že za to může Joss Whedon, který převzal režisérské otěže po Zacku Snyderovi (ten odstoupil kvůli sebevraždě dcery).

Ovšem, jsou i tací (jako já), kteří pochybují o tom, že pokud by na finální sestřih dohlížel Snyder, dopadlo by to výrazně lépe. A ani představitel Supermana Henry Cavill nevěří, že by to něco změnilo. I když z trošku jiného důvodu:

"Nevím, jestli tenhle sestřih existuje a jediný způsob, jak se na to můžu dívat je z pohledu obchodu a nevím, jaký by to mělo přinést rozdíl. Jsou tu příběhy k odvyprávění, které potřebují být odvyprávěny a úpravy, které mohou být provedeny, ale nic z toho nepřinese výrazný rozdíl. Určitě to může být zábavné a může dojít k uspokojení v podobě, 'Tohle jsem potřeboval,' ale nenapadá mě nic, co by to mohlo změnit a pro studio to najednou nepřinese velké množství peněz. Nebudou to promítat v kinech a najednou nevydělají dalších pár stovek milionů dolarů. Takže by bylo zajímavé sledovat, jaký to přinese rozdíl, ale já se raději soustředím na budoucnost, než na to, co mohlo být."

Já bych byl pro to, aby vznikl i Snyderův sestřih (pokud už neexistuje, o čemž se občas spekuluje), aby bylo konečně jasné, zda za výslednou kvalitu Justice League může Whedon nebo byla ztracená už předtím. Co si myslíte vy?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat