Loki není mrtvý, tvrdí ne úplně šílená fanouškovská teorie

Proč si to někdo myslí?

Jednou z obětí Thanose (Josh Brolin) v Avengers: Infinity War (2018) byl i milovaný Loki (Tom Hiddleston). A jelikož ten nezemřel během lusknutí prstu, ale zabil ho přímo Thanos, není tak jasné, zda bude oživen (nicméně ho určitě uvidíme během scén z minulosti).

Ovšem, objevila se nová teorie o tom, že Loki v Avengers: Infinity War vůbec nezemřel. Jeden z uživatelů Redditu přišel se zajímavou věcí:

"Loki je pravák. Pokud se pozorně podíváte, ve filmech od Thora 1 přes Avengers 1 k Ragnaroku, používá pravou ruku. Drží zbraně v pravé ruce, žezlo v Avengers 1 v jeho pravé ruce. Byly tu dvě situace, kdy použil levou ruku (o kterých vím). Poprvé, když předstíral svou smrt v Temném světě. Můžete ho vidět, jak drží zbraň v levé ruce v průběhu celé scény. Podruhé, když ho bodne Thanos. Takže Lokiho iluze použila svou levou ruku, protože jde snad o zrcadlovou verzi? Loki, který byl zabit na začátku Infinity War byla iluze a on je pořád naživu, možná v přestrojení nebo se jen skrývá."

Není to úplně vycucané z prstu, smysl to dává, ale je tu také možnost, že šlo jen o náhodou a Loki tentokrát prostě použil levou ruku, aniž by to mělo hlubší význam.


Kdoví, jak to je, ale dříve než 2. května 2019 během premiéry čtvrtých Avengers se asi pravdu nedozvíme. Pokud to tedy předem nevykecá Tom Holland, jak má ve zvyku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat