Představitel Jar Jar Binkse přemýšlel kvůli drsné kritice o sebevraždě

Neměl to snadné.

Někteří lidé nedokáží rozlišit mezi filmovou a skutečnou postavou a tak není vůbec nic neobvyklého, že diváci útočí na samotné herce a herečky.

Speciálně se to děje v případě projektů, které mají až fanaticky oddanou fanouškovskou základnu. Své o tom ví například režisér Rian Johnson, u kterého někteří lidé nemohli přenést přes srdce, že jeho Star Wars: Poslední z Jediů (2017) se odklonilo od stylu předchozích dílů (a já říkám díkybohu) a své si zkusila i herečka z filmu Kelly Marie Tran (Rose Tico). Ta dostala tak zabrat, že se stáhla ze sociálních médií.

A své nemilé zkušenosti má i představitel Jar Jar Binks Ahmed Best. Jar Jar Binks je jednou z nejvíce nenáviděných postav v historii filmu a samozřejmě někteří chytráci se pustili i do Ahmeda. To tak nepřátelsky, že herec přemýšlel o sebevraždě:

"20 let jsem čelil útoků útokům skrze média, což i dnes ovlivňuje mou kariéru. Byl tu moment, kdy jsem téměř ukončil svůj život. Je pro mě stále těžké o tom mluvit. Přežil jsem a tenhle malý človíček je darem za mé přežití. Bylo by to dobrým námětem pro mou sólovou show? Dejte mi vědět."

Co si o tom myslíte vy? Nepřijde vám praštěné, jak jsou někteří fandové agresivní? Na druhou stranu, herec se také dočkal podpory od mnoha lidí, za což poděkoval:

"Děkuji za všechnu vaši lásku a laskavost. Je to neuvěřitelné. Začnu pracovat na této show. Budu potřebovat pomoc, protože jsem to nikdy nedělal. Budu to zkoušet a zveřejňovat to tady. Dejme ostatním vědět. Děkuji za všechnu podporu. Znamená to pro mě mnoho."
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat