Konec Avengers: Infinity War zřejmě potvrdil jednu častou fanouškovskou teorii o Avengers 4

Je to možné.

Asi si vybavujete to, jak skončili Avengers: Infinity War (2018). Není řeč lusknutí prsty, ale o momentu, kdy Thanos (Josh Brolin) spokojeně sledoval idylickou louku.

Na tom by na první pohled nebylo nic zvláštního, mohla se nacházet kdekoliv. Jenže marvelovský umělec Pete Thompson zveřejnil obrázek právě tohoto momentu s popiskem: "Thanosova farma na Titanu".

Jak víte, domovina Thanose Titan byla zničena a z kdysi prosperující planety se stalo místo plné smrti, kde jste v podstatě nenarazili na zeleň, ale jen na vyprahlou zemi v hnědých a žlutých odstínech.

Nezbylo na něm žádné podobné místo, které by připomínalo to, na kterém byl na konci Avengers: Infinity War Thanos. Tím pádem je na 99 % jisté, že Thanos použil jeden z Kamenů nekonečna, aby cestoval v čase a to do budoucnosti, kdy se z Titanu opět stala planeta plná života a zeleně.

To by ostatně odkazovalo na komiksovou předlohu, kde došlo k něčemu podobnému.

Přestože nebylo oficiálně potvrzeno, že se ve čtvrtých Avengers (premiéra 2. května 2019) bude cestovat v čase, tak se objevilo mnoho indicií, které to potvrzují a stejně tak tenhle moment z Avengers: Infinity War to dost jasně naznačuje.

Tedy, pokud se nás jen tvůrci nesnažili zmást. Ale to se asi dozvíme až příští rok.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat