Živí mrtví budou bez Andrew Lincolna jiní, ale skvělí. A jak na odchod kolegy reaguje Norman Reedus?

Rick se rozloučí.

Nedávno fandy The Walking Dead zaskočila zpráva, že devátá řada bude poslední, ve které uvidíme nejen Lauren Cohan (Maggie), ale také Andrew Lincolna (Rick). Plno diváků tak začalo hlásat, že bez něj to prostě nebude ono.

Ovšem režisér Michael Satrazemis věří, že se stále máme na co těšit:

"Mnoho z nás strávilo 8 let našich životů žitím, prací, vytvářením, plácáním si, objímáním si a dokonce i krvácením skutečné krve s Andym. Vše, abychom vytvořili něco speciálního. Je to jeden z nejlepších lidí, které jsem kdy poznal. A také přítel. Seriálu bude chybět stejně tak jako vám. Bude jiný, ale bude stále skvělý. Všichni z nás milujeme natáčení a dřinu během vytváření a dokonce krvácení pro vás."

Já se upřímně začínám o osud seriálu obávat, už několik let jsou někteří diváci dost zklamaní z toho, kam se seriál ubírá a na popularitě je to znát (finále osmé řady bylo druhé nejméně sledované v historii seriálu). Nedivil bych se tak, pokud by Živí mrtví po deváté řadě skončili. Ale uvidíme.

Mimochodem, "novou" hlavní mužskou postavou by se měl stát Daryl Dixon a právě jeho představitel Norman Reedus zveřejnil fotku v reakci na oznámení odchodu Andrew Lincolna. Není k ní žádný komentář, ale to asi ani není potřeba.

Příspěvek sdílený norman reedus (@bigbaldhead),

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat