Wolverine získá v komiksu novou schopnost

Jakou?

Wolverina všichni známe. Je to mutant, který má vylepšené smysly, je silnější, mrštnější a odolnější než obyčejní lidé, kromě toho se umí rychle regenerovat a během experimentů byla jeho kostra a drápy potaženy skoro nezničitelným kovem adamantiem.

Komiksoví tvůrci se ale rozhodli, že jeho schopnosti ještě vylepší. V září Wolverine "ožije" poté, co zemřel. Konkrétně se vrátí v sérii nazvané Return of Wolverine.

A bude obdařen novou schopností. Pokud začne zuřit (což je u něj docela běžné), tak se jeho legendární drápy ohřejí na velmi vysokou teplotu:

"Postrádalo se Wolverinovo tělo. Celý Marvelovský vesmír ho hledal, protože je velmi důležitou součástí superhrdinského puzzle. A nakonec bude nalezen. Domníval jsem se, že to byla skutečná příležitost udělat věci, díky kterým bude působit určitým způsobem nově a svěže, pokud se vrátíte z mrtvých, mělo by to něco znamenat. Jeden z fyzických projevů bude občas to, že se jeho drápy, když je vystrčí, budou moci zahřát. Budou opravdu horké," prozradil jeden z tvůrců Charles Soule.

Tedy, Wolverine nebude mít jen ostré ale i žhavé drápy.


Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat