Nejlepší marvelovký film? Odpověď šéfa Marvelu vás možná překvapí

Kdo je jeho favoritem?

Marvel má zatím na kontě téměř dvě desítky filmů a diváci ani novináři se samozřejmě neshodnou na tom, který je ten nejlepší. Každý má svého favorita a stejně tak šéf Marvel Studios Kevin Feige. Právě ten prozradil, který jejich film je podle něj ten naprosto nejlepší:

"Zkušenost s natáčením 'Black Panthera,' ještě předtím, než měl premiéru, byla pozměňující. Sledovali jsme finální promítání, kde vidíte film v jeho konečné podobě a kontrolovali poslední změny a když to skončilo, tak jsem se prostě instinktivně naklonil k Ryanovi (Ryan Coogler, režisér, pozn. redakce) a řekl jsem, 'Myslím si, že je to nejlepší film, který jsme kdy udělali.' Museli jsme natočit film, který zničí mýtus, že černošské filmy neuspějí po celém světě."

Je zajímavé, že zatímco v USA je Black Panther opravdu opěvovaný, například u nás mu někteří lidé nemohou přijít na chuť. Někdy se dokonce objevují poznámky rasistického typu, což je docela smutné. Ale faktem je, že Black Panther prostě patří k nejúspěšnějším filmům vůbec. S 1,35 miliardou dolarů jde o devátý nejúspěšnější projekt všech dob.

Zdroj: The Wrap
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat