Venom nebude jediný, Sony připravuje další spin-off ke Spider-Manovi. Dostane ji postava, kterou jsme viděli v Avengers: Infinity War

A vypadá zajímavě.

Čtvrtého října tohoto roku se do kin vřítí první spin-off ke Spider-Manovi a to Venom. Měli jsme se také dočkat týmovky Black Cat a Silver Sable, ale ta byla odsunuta na neurčito. Sony ale prý připravuje jiný film a to sólovku Silk.

Jde o slečnu jménem Cindy Moon, kterou pokousal stejný radioaktivní pavouk jako Spider-Mana (Tom Holland). Cindy tak získala více méně stejné schopnosti jako on.

Silk je poměrně mladou postavou, poprvé se v komiksu objevila v roce 2014, ale i za tak krátkou dobou si získala velmi slušnou popularitu.

Mimochodem, Cindy už jsme na stříbrném plátně viděli, měla cameo jak ve Spider-Man: Homecoming (2017), tak v Avengers: Infinity War (2018). V obou případech ji ztvárnila Tiffany Espensen.

Nicméně není jasné, jestli si právě Tiffany zopakuje roli v případě připravované sólovky Silk. O té bohužel není známo téměř nic, ať už je řeč o štábu, obsazení nebo datu premiéry.

Zdroj: The Wrap

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat