Další bod pro Marvel. Druhý Ant-Man je podle novinářů skvělá zábava a nabízí jednu z nejlepších potitulkových scén

Paráda.

Marvel se opět může radovat. I jejich další film a to Ant-Man and the Wasp je zásahem do černého. Objevily se reakce novinářů a ti jsou nadšení.

"Zábavný fakt: Ant-Man and The Wasp má dvě z nejlepších marvelovských potitulkových scén z poslední doby." Conner Schwerdtfeger (CinemaBlend)

"...Chytré a okouzlující s velkým srdcem. Nastínění příběhu je trochu těžkopádnější, ale jinak je to opravdu potěcha. Jeden gag mě rozesmál tak, že jsem se rozbrečela a potitulková scéna je jednoduše jednou z nejlepších od Marvelu." Haleigh Foutch (Collider)

"Ant-Man & The Wasp je šíleně zábavný. Velmi celistvý, ale přetékající energií a plný skvělých a kreativních překvapení. Super zábavný a celé obsazení je skvělé. Byl to zážitek!" Eric Eisenberg (CinemaBlend)

"Ant-Man and The Wasp je spoustou zábavy. A funguje nejlépe, když se blíží přepálené troubovité komedii, o něco méně pak funguje, když je o komiksově záporáckých momentech. Fantastické zmenšující/zvětšující akční scény. Michael Pena opět poutá pozornost." Peter Sciretta (Slashfilm).

Už máte lístky na 5. července?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat