V osmé řadě Game of Thrones bude zničen trůnní sál v Králově přístavišti. A představitel Hodora si myslí, že camea v seriálu jsou pitomá

Něco ze Západozemí.

Osmá řada Game of Thrones bude nejen poslední (a nejkratší), ale také je nám slibováno, že bude bombastická. A dá se čekat, že zemře spousta postav a bude zničeho několik legendárních míst. Jedním z nich bude zřejmě i velký sál v Králově přístavišti, ve kterém je umístěn Želený trůn.

Na internetu se objevily informace a fotky, které potvrzují, že tahle neblaze proslulá místnost skončí v plamenech. Je možné, že ji spálí Daenerys za bouře zrozená (Emilia Clarke) nebo může jít o vizi, to se dozvíme až příští rok.

Mimochodem, v minulé řadě Hře o trůny jsme se dočkali camea zpěváka Eda Sheerana. A řekněme to tak, že fandové z toho většinou nebyli nadšení (Ed si nakonec musel zrušit účet na Twitteru, protože se tam objevovaly velmi nepěkné komentáře). A ani jeden z herců z Game of Thrones nebyl z camea v sedmém nebi. Konkrétně Kristian Nairn (Hodor):

"Nejsem fanoušek cameo rolí v Game of Thrones. Nemám je rád. Myslím si, že jsou pitomé. Nevadí mi to říct veřejně. Prostě si myslím, že vás vytrhávají ze světa. Konkrétně Ed Sheeran. Reagoval jsem, 'Proč je tam Ed Sheeran?" Myslím, že je Ed Sheeran skvělý. Je to skvělý člověk, skvělý hudebník, ale proč je ve Hře o trůny?"

Máte rádi camea ve Hře o trůny nebo vám také vadí?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat