Marvel prý zvažuje film o "pubertálních" Avengers

A není to jediná "dětská" týmovka, o které přemýšlí.

Pokud jde o další fázi Marvelovského filmového universa, tak víme, že se dočkáme komiksovek Spider-Man: Far From Home (4. července 2019) a Guardians of the Galaxy Vol. 3 (premiéra zřejmě někdy v roce 2020), ale které další projekty uvidíme, to není jasné.

Šéf Marvel Studios Kevin Feige, ale prozradil, že jsou zvažovány dva filmy. Jeden by se měl věnovat týmu známému jako Power Pack:

"Power Pack je něčím, o co se zajímáme už dlouhou dobu. Spoustu let jsme chtěli natočit něco pro rodiny, něco, co je trochu mladší, Ant-Man se tak nějak stal tímto materiálem, určitě v případě Ant-Man and the Wasp, ale Power Pack je stále jednou z mnoha věcí, o které diskutujeme, nebyla by to jednou zábava?"

Power Pack je skupina čtyř předpubetálních superhrdinů, kteří jsou prvním marvelovským dětským týmem, který operuje bez dohledu dospělých.

Marvel ale prý také uvažuje o adaptaci komiksu Young Avengers, jehož součástí je i Cassie (dcera Scotta Langa alias Ant-Mana). Padla tak otázka, zda Cassie někdy navlékne kostým:

"No jistě... kde a kdy se dočkáme této evoluce? Nevím. A určitě hledáme nápovědu v komiksech, tak jak to děláme vždy, to je to, proč jsme chtěli Cassie, velmi mladou Cassie v tomto filmu, aby byla inspirována jejím otcem. Jen zasazujeme semínka."

V Avengers 4 uvidíme starší Cassie a to v podání Emmy Fuhrmann a spekuluje se o tom, že by její účast ve filmu mohla být odrazový můstek pro Young Avengers.

Čtvrté Avengers uvidíem 2. května 2019, Ant-Man and the Wasp už 5. července tohoto roku.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat