Tvůrce seriálu Daredevil chce natočit film God of War. Koho by obsadil jako Kratose?

Zamíří Kratos na stříbrné plátno?

S novou hrou God of War si hromada lidí připomněla, proč tak milují Kratose. A asi není málo těch, kteří by ho rádi viděli i v kinech. Ne, že by se o tom v minulosti nemluvilo, ale zatím zůstalo jen u slov.

Aktuálně ale jedná Steven DeKnight se společností Sony o vzniku "eRkového" filmu (do 17 let pouze v doprovodu dospělé osoby) právě na motivy série her God of War.

"Rád bych to viděl. Někdo se mě zeptal na videohry a já byl vždy fandou God of War. Myslím si, že poslední hra byla prostě krásná a fenomenální. Rád bych se pustil do filmu God of War nebo bych rád viděl někoho, kdo by to dovedl na stříbrné plátno. Někdo se mě zeptal, 'Koho byste měl jako Kratose?' A já na to ihned: Dave Batista by byl oním mužem. Věřím, že dokáže cokoliv. Můžete udělat drama, skutečné emoce, humor, akci. Co bych od takového filmu chtěl? To je trošku záludná otázka, protože tu zatím nebylo 100% úspěšné převedení videohry do filmu. Je to velmi velmi záludný proces."

To je, ale Steven je šikula, má na kontě například první řadu seriálu Daredevil. Temné projekty mu tak jdou. God of War by tedy nebyl ve špatných rukou. Ovšem, zatím není vůbec jasné, zda Sony na vznik filmu kývne. Všichni víme, jak většina videoherních filmů dopadla. Není to zrovna sázka na jistotu.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat