Hodně zajímavá teorie o Odinovi a Kamenech nekonečna

Fanouškovský ale lákavý dohad.

Fandové rádi spekulují a vytvářejí různé teorie o jejich oblíbených filmech a postavách. A hodně často vznikají dohady týkající se marvelovských projektů. Teorií jsou desítky a desítky a je tu další, která se objevila na Redditu.

Jistě si vzpomínáte, že Odin (Anthony Hopkins) měl ve své pokladnici falešnou rukavici Infinity Gauntlet. A předpokládalo se, že jednoduše nevěděl, že jde o podvrh. Ovšem, nová teorie tvrdí něco jiného.

Podle ní se Odin také snažil získat všechny Kameny nekonečna. Vědět o nich měl od svého otce Bora, kterému se povedlo získat Reality Stone. Když na trůn nastoupil Odin, získal pro změnu Space Stone, který mu umožnil s armádou cestovat od světa ke světu s cílem získat všech šest Kamenů nekonečna. 

Navštívil také planetu trpaslíků Nivadellir s tím, že chtěl, aby mu vyrobili předmět, který by mu pomohl ovládnout moc Kamenů nekonečna. Rukavice, kterou měl v trezoru, pak měla být jakousi "zkušební verzí". 

Nicméně, Odin se rozhodl dál v honu na Kameny nekonečna nepokračovat, když zjistil, že pokud hodlá získat Soul Stone, musí obětovat to, co miluje, konkrétně svou dceru Helu (Cate Blanchett). 

To byl okamžik, kdy se z dobyvatele stal poměrně přívětivý vládce. Ovšem, Hela pro jeho rozhodnutí neměla pochopení a to se stalo důvodem jejich sporu, který vyústil uvězněním Hely. 

No rozhodně je to zajímavá teorie a svým způsobem dává smysl, ale to neznamená, že musí být pravdivá. Co myslíte vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat