Přestaňte po Chadwicku Bosemanovi chtít, aby hlásal "Wakanda Forever", žádá herec

Už to není sranda.

Ve filmu Black Panther (2018) zazníval docela často pokřik "Wakanda Forever" (Wakanda navždy) a fandové si ji zamilovali. To vyústilo v to, že lidé žádají po představiteli hlavní role Chadwicku Bosemanovi, aby hlášku pronášel na počkání. Nedávno ale další herec z filmu, Michael B. Jordan (Killmonger) požádal:

"Ještě jedna věc. Chadwick Boseman mě osobně požádal, abych vás poprosil, abyste ho přestali žádat, aby hlásal 'Wakanda Forever' na ulicích. Všichni jste tuhle forever věc posunuli trochu moc daleko."

Asi to není příjemné, když to Chadwickovi lidé chtějí skoro neustále, takže není divu, že prosí, aby to už nedělali. A pokud vás zajímá, proč je jeho mluvčím právě Michael, tak důvod je ten, že herec získal cenu MTV za nejlepších záporáka a tak to pronesl během své děkovačky.

Jen pro informaci, Chadwick na dané akci dostal ocenění pro nejlepšího hrdinu a nepřekvapivě neudělal pozdrav "Wakanda Forever". A jeho maminka z toho byla zklamaná a tak herec natočil následující video. Mamince se prostě neomlouvá.

Zdroj: MTV

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat