Představitel Lokiho věděl o tom, co se stane jeho postavě v Avengers: Infinity War už před dvěma roky

Byl připraven.

Jednou z prvních a nejvíce bolestných smrtí v Avengers: Infinity War (2018) bylo zabití Lokiho (Tom Hiddleston). Ale zatímco většina ostatních kolegů neměla šanci se na to, co je čeká připravit, protože tvůrci tajili detaily o ději, Tom znal osud Lokiho se slušným předstihem:

"Takže jsem věděl o téhle scéně dva roky. Setkal jsem se s Marvelem v květnu 2016 a vlastně mi odvyprávěli příběh Ragnarok a ukázali mi konceptarty a obrázky. Přišli Russoovi (režiséři Avengers: Infinity War, pozn. redakce) a představili se mi. Všichni čtyři jsme si sedli a oni mi řekli, jak začne Infinity War. Mé celé dobrodružství v podobě natáčení Thor: Ragnarok - věděl jsem, co přijde. Na konci Thor: Rarnarok byl Loki znovu přijat jako Thorův bratr."

Ale moc dlouho si kluci bratrské lásky neužívali. A není jasné, zda bude Loki vzkříšen. Předpokládá se, že postavy, které zabilo Thanosovo (Josh Brolin) lusknutí prstem budou oživeny, ale co bude s ostatními, které zemřely jinak, to je otázka, na kterou se dozvíme odpověď asi až během premiéry čtvrtých Avengers 2. května 2019.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat