Kolegové z pořadu Mistři zastavárny se vyjádřili ke smrti "Staříka" Richarda Harrisona

Co napsali?

Před pár dny (25. června) ve věku 77 let bohužel zemřel Richard "The Old Man" Harrison, který se proslavil díky pořadu Mistři zastavárny/Pawn Stars

Teď se k jeho smrti (prohrál boji s Parkinsonem) vyjádřili členové jeho rodiny a kolegové z oblíbeného pořadu, který nabízí pohled do fungování zastavárny v Las Vegas.

Richardův syn Rick Harrison napsal:

"Richard Benjamin "The Old Man" Harrison zemřel toto ráno obklopen těmi, které miloval. Bude nesmírně postrádán jeho rodinou, týmem v Gold & Silver zastavárně a mnoha fanoušky z celého světa. Byl mým hrdinou a měl jsem to štěstí, že jsem měl opravdu skvělého 'Old Mana' za svého otce. Podělil jsem se o něj s mnoha jinými a oni měli možnost vidět, jak skvělým rodinným mužem byl a to je něco, za co jsem vděčný, protože jsem to s ním zažil. Žil velmi plný život a skrze televizní show 'Pawn Stars" stanice History se dotkl životů mnoha lidí, naučil je vážit si milující rodiny, tvrdé práce a humoru. Ceníme si všech myšlenek a modliteb a žádáme vás, abyste nám nyní poskytli nějaké soukromí."

Příspěvek sdílený Rick Harrison (@rick_harrison),

Richardův vnuk Cory zveřejnil následující text:

"Měl jsem to štěstí, že jsem strávil 15 let mého života prací pro old mana. Nebyl to jen můj děda, byl to také skutečný nejlepší kamarád. Mám opravdu štěstí, že jsem ho měl za mentora. Bude mi chybět každý den a v současné chvíli děkujeme za všechna milá slova a žádáme o soukromí během truchlení kvůli jeho ztrátě."



Samozřejmě ztráta Richarda zasáhla i Austina Russella alias Chumleeho:

"Je těžké uvěřit tomu, že je pryč. Byl tak velkou součástí mého života a jednal se mnou jako s rodinou. Bude mi velmi chybět a to, co mě naučil si ponesu celým životem. Vždy jste se mohli spolehnout na to, že vás srovná nebo rozesměje a já potřebuji obě tyhle věci."


Nezbývá než dodat, odpočívej v pokoji.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat