Orlando Bloom by si klidně zahrál marvelovského superhrdinu. A už i ví, který by to měl být

Tak který?

Po čtvrtých Avengers (premiéra 2. května 2019) se Marvelovské filmové universum výrazně změní. Opustí ho hned několik důležitých postav (není jasné, zda skutečně zemřou nebo se jen vydají na odpočinek). A Marvel tak musí najít "náhradníky".

Na výběr má ze stovek a stovek postav a dost často padá například jméno Captain Britain. O tuhle roli v minulosti projevil zájem například Simon Pegg, ale teď se ozval i Orlando Bloom, který by si tuhle postavu také klidně střihl:

"Čtu nějaké marvelovské komiksy. Kdo je ten britský? Captain Britain! Tady to máte. Nicméně má hrozný kostým. A také máte Kapitána Ameriku, takže co uděláte? Captain Britain vs Captain America?"

V tomhle případě to není problém, protože Captain America aktuálně už v Marvelovském filmovém universu není, Steve Rogers (Chris Evans) se téhle identity vzdal a zatím není jasné, kdo ji po něm převezme.

A co se týče Captain Britain, tak je supersilný, má nadlidské reflexy, odolnost, mrštnost, dokáže létat, střílet energetické výboje a generovat silové pole. Schopnosti mu poskytli legendární kouzelník Merlin a jeho dcera Roma. V komiksovém světě se pohybuje už od roku 1976 a jde o poměrně populární postavu bez ohledu na zmíněný zvláštní kostým.

Líbil by se vám Orlandu jako Captain Britain?

Zdroj: BBC
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat