Josh Brolin se nechce vzdát role Thanose ani po Avengers 4

Rád by se objevil i v dalším týmovce.

Přestože o příběhu čtvrtých Avengers toho moc nevíme, tak se dá tušit, že pro Thanose (Josh Brolin) to asi neskoční dobře. Ovšem, jeho představitel Josh Brolin by se rád objevoval v Marvelovském filmovém universu i v budoucnu. Dál k tomu dodal:

"Ano, víte co, nevím, co přinese budoucnost a kdoví, ale miluji myšlenku toho, že je něco nekonečné jako tohle. Nikdy jsem se nezapojoval do pokračování. Skutečností je, že jsme udělali něco pro Avengers 2, pardon, Avengers 4, ale Infinity War 2, vrátím se. Vrátím se natočit víc a děláme nějaké přetáčky a takové věci. Takže jsem z toho všeho nadšený. Miluji Russoovy (režiséři filmu, pozn. redakce). Miluji pracovat na Avengers. Nečekal jsem to, ale popravdě to zbožňuji. Já to ani neměl rád. Já to přímo zbožňoval. Miluji hraní téhle postavy... Nevím, co přinese budoucnost. Jsem překvapován celou mou kariéru."

Zajímavé je, že Josh zmínil Infinity War 2. Původně se počítalo s tím, že Infinity War bude rozseknuto do dvou dílů, ale nakonec je každý film samostatný. 

Proto se Avengers 4 nejmenují Infinity War 2, aktuálně vůbec nemají název. 

Mimochodem, pokud jde o další projekty, ve kterých by se Josh rád objevil, tak by vůbec neprotestoval proti tomu, aby měl prostor v údajně plánované marvelovce The Eternals. 


Zatím ale není jasné, zda vůbec vznikne, oficiálně potvrzena nebyla.

Thanose ale určitě uvidíme 2. května 2019 ve zmíněných čtvrtých Avengers.

Zdroj: Screen Rant
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat