Možná se ví, jaký další velkolepý komiksový film chystá Marvel

Co by to mohlo být?

Čtvrtí Avengers ukončí třetí fázi Marvelovského filmového universa. Ale co bude potom, to ještě není jasné. Dokonce se spekuluje o tom, že nepůjde o čtvrtou fázi, ale Marvelovské filmové universum bude mít jiný koncept.

A pokud jde o konkrétní filmy, tak víme, že se dočkáme dalšího Spider-Mana a třetích Strážců Galaxie, ale další projekty zatím oznámeny nebyly.

Ovšem, nová spekulace tvrdí, že se můžeme těšit na adaptaci komiksu Eternals. Jde o rasu, kterou stvořil legendární Jack Kirby.

Eternals jsou národem, jehož členové žijí velmi dlouho (nejsou ale nesmrtelní), jsou imunní vůči nemocem a jedům a také vůči intenzivnímu horku nebo zimě. Je velmi obtížné je zranit a pokud se to podaří, obvykle se rychle zahojí.

Eternals jsou také nadlidsky silní, dokáží létat, vysílat energetické paprsky, číst a ovládal mysl, vytvářet iluze, silové pole nebo se teleportovat. Jestliže se spojí tři a více Eternals, vznikne mocná bytost jménem Uni-Mind.

To, že by Marvel připravoval film Eternals by dávalo smysl, protože jde o národ stvořený bytostmi jménem Celestiani. Ti se v Marvelovském filmovém universu už představili. Konkrétně v Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017). Jedním z Celestiánů byl Star-Lordův otec Ego (Kurt Russell).

Marvel zatím vznikl filmu Eternals nepotvrdil, ale server Bleeding Cool naznačuje, že je to téměř jisté.

Čtvrtí Avengers mají premiéru 2. května 2019.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat