Jak by si Peggy Carter poradila s Thanosem?

Hayley Atwell má nápad.

Peggy Carter byla jednou z postav, které jsme v Captain America: Civil War (2016) neviděli. Což je logické, protože Peggy zemřela v Captain America: Návrat prvního Avengera (2014). Ovšem, pokud by se Peggy se někdy setkala s Thanosem (Josh Brolin), pak by měla způsob, jak si s ním poradit. Její představitelka Hayley Atwell má totiž nápad:

"Víte, v případě Thanose můžete vidět zmučeného muže, který má svůj vlastní morální kompas. Je tu v jeho případě jakási citlivost, která byla vyžadována ve chvíli, kdy zabil svou vlastní dceru. Myslím, že tam někde musí být achillova pata. Musí tam být způsob, jak ho odzbrojit a to nefyzickým způsobem. Myslím, že by mu možná poskytla terapeutické sezení. Myslím, že by mu pomohla oslavit jeho odlišnosti. Myslím, že by mu dala malou červenou rtěnku a řekla, že pro ni dělá zázraky, když má špatný den."

Thanos ležící na pohovce a vyprávějící o svých pocitech a navíc s namalovanou pusou, to je rozhodně zajímavá představa. Hayley si samozřejmě dělala legraci, ale pravdou je, že není špatný nápad zkusit se dostat Thanosovi na kobylku s pomocí psychologických triků. I když hrubá síla bude asi bude lepší volbou.

Thanos se vrátí 2. května 2019 ve čtvrtých Avengers.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat