Jak by scenáristé Avengers: Infinity War "spravili" DC filmy?

Mají nápad.

Marvel vs DC, zatímco v komiksovém světě jsou to důstojní soupeři a stejně tak v seriálovém (Arrowverse je fajn, ale to i seriály z produkce Netflixu/Marvelu), tak ve filmovém dostává DC od Marvelu pěkně (s prominutím) na prd*l.

A tak spousta lidí přemýšlí, jak DC pomoci. Otázku, jak "napravit" DC Universe dostali i scenáristé Avengers: Infinity War Stephen McFeely a Christopher Markus. Jak odpověděli?

"Chci říct, podíval bych se na Marvel, co udělal z nutnosti a to je to, že neměl své áčkové postavy. Neměli Spider-Mana. Neměli X-Meny. Hledali a našli, tím chci říct, je k*rva slavný, je to Iron Man, ale on tam nebyl a oni z toho udělali opravdu dobrý film," prohlásil Markus.

"Na moment bych dal stranou Batmana a Supermana a všechny další, kromě Wonder Woman, která si vede dobře. Vydejte se do rozlehlého světa a jděte na to stylem, 'Tenhle chlap' nebo 'Tahle ženská' a rozjeďte to, 'Natočme opravdu dobrý film a ne vesmír a uvidíme, co se stane.' Byla to spousta pokusů a omylů." dodal Markus.

Očividně jim scenáristé radí jít cestou Marvelu. Ta začala Iron Manem (2008), který položil základy a na nich bylo vybudováno Marvelovské filmové universum, které vládne filmovému světu.

Myslíte, že by stejný postup fungoval i u DC?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat