Záporáka v Black Panther 2 si možná zahraje herec ze Spider-Man: Homecoming. A zřejmě se vrátí Killmonger

Zajímavé.

Ještě ani nevíme, kdy se objeví film Black Panther 2, nicméně je jasné, že se ho dočkáme s ohledem na to, že jednička patří k nejúspěšnějším projektům od Marvelu.

A nezbývá než doufat, že i v pokračováním uvidíme skvělého padoucha. V prvním dílu bodovali Klaw (Andy Serkis) a především Killmonger (Michael B. Jordan).

Není tak sporu o tom, že Marvel bude chtít nabídnout skvostné zloduchy a tím pádem je nutné najít kvalitní představitele. Podle všeho by společnost ráda obsadila někoho, kdo tomuto požadavku odpovídá a to Donalda Glovera, který je podle recenzí jedním z největších pozitiv na filmu Solo: Star Wars Story.

Gloverovi není marvelovský svět cizí, už jsme ho mohli vidět ve Spider-Man: Homecoming, kde ztvárnil Aarona Davise.

Nicméně, šlo o malou roli, takže by to pro fanoušky nebylo matoucí. Ovšem, zatím není ruka v rukávu, mluví se o tom, že režisér Ryan Coogler po Donaldovi pokukuje, smlouva ještě podepsána není, i když se prý jedná.

Mimochodem, aktuálně se objevila informace, že bychom se ve druhém Black Pantherovi mohli dost překvapivě dočkat návratu Killmongera. V jaké formě by se měl "zjevit", to prozrazeno nebylo.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat