Žádný Yoda nebo Boba Fett, další Star Wars sólový film dostane úplně někdo jiný

Kdo?

Za pár dnů, konkrétně 24. května se dočkáme dalšího spin-offu k hlavní sérii Star Wars. Asi víte, že jde o film Solo: Star Wars Story.

Ale zběsile se spekuluje o tom, kdo další z daleké předaleké galaxie by se měl dočkat vlastního dobrodružství. Padala jména jako Yoda, Boba Fett nebo Obi-Wan Kenobi.

Ovšem, vypadá to, že to nebude nikdo z nich, ale postava, kterou uvidíme právě v Solo: Star Wars Story.

Prezidentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy prozradila:

"Myslíme, že další spin-off bude věnovaný Landu Calrissianovi. Samozřejmě, že je tu stále mnoho příběhů k odvyprávění o Hanovi a Chewbaccovi, ale Lando bude další."

Není to až takové překvapení s ohledem na to, že podle prvních recenzí je Lando v podání Donalda Glovera jedním z největších pozitiv na Solo: Star Wars Story.

Zatím ale není jasné, kdy se filmu dočkáme. Mohlo by to ale být v roce 2020. Lucasfilm vypouští jeden Star Wars projekt ročně a příští rok (19. prosince) to bude devátá epizoda Star Wars. Následující rok by mohl dostat prosto právě Lando.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Tohle vyvrátili už včera. Šlo o překladatelské nedorozumění. Kennedy řekla jen to, že by někdy v budoucnu ráda film s Landem viděla... Markus

    OdpovědětVymazat