Odhaleno. Další velkou týmovkou od Marvelu bude...

Kdopak to jen bude?

Nedávno se prezident Marvel Studios Kevin Feige nechal slyšet, že chystají další velkolepou sérii filmů. A vypadá to, že by to mohli být Eternals.

Marvel totiž najal dvojici scenáristů Matthewa a Ryana Firpo, aby napsali právě film Eternals. Pánové figurují na takzvaném Black List, což je přehled nejlepších nerealizovaných scénářů.

Eternal vytvořil legendární Jack Kirby a jde o lidskou rasu, kterou na Zemi před pěti miliony let vytvořili mimozemští Celestials (jedním z nich je i Ego, otec Star-Lorda ve Guardians of the Galaxy Vol. 2).

Národ Eternals je v podstatě nesmrtelný, rychle se regeneruje a jeho členové mají různé schopnosti jako je nadlidská síla, energetické výboje, čtení a kontrola mysli, let, teleportace a hromada dalších talentů.

Zatím není jasné, které konkrétní Eternals si Marvel do filmu vybere, ani kdy by se mohlo začít natáčet, ale dá se předpokládat, že by Eternals mohli "nahradit" sérii Avengers, která se 2. května 2019 rozloučí čtvrtým dílem (přestože bylo řečeno, že nepůjde o poslední film, zřejmě si dají na chvíli pauzu a bude potřeba nástupce).

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat