Tvůrci chtěli ukázat šokující událost z Avengers: Infinity War až ve čtvrtém dílu

Jakou? POZOR, SPOILERY!!!

Thanos (Josh Brolin) v Avengers: Infinity War dokázal splnit svůj dlouhodobý cíl, lusknutím prstu zlikvidovat půlku obyvatel vesmíru. To byla událost, která některé diváky dost zaskočila a šokovala, protože zemřeli i velmi oblíbení hrdinové.

Ovšem, původní plán zněl, ukázat tenhle moment až ve čtvrtých Avengers, (mají premiéru 2. května 2019). Podělil se o to jeden ze scenáristů Christopher Markus:

"Prostě to, no, prostě jsme měli až příliš příběhu, takže by bylo lepší ho rozseknout na dvě půlky. Ale došlo nám, že to působí víc jako cliffhanger, než jsme měli v plánu."

V určité době se opravdu počítalo s tím, že třetí a čtvrtí Avengers budou dvěma částmi jednoho filmu, ale pak tvůrci změnili názor a rozhodli se natočit dva samostatně fungující celky, byť dějově propojené.

A je to asi lepší krok, než laciný otevřený konec, kdy bychom museli čekat rok na lusknutí prstem. Skutečně ale nechybělo moc a mohlo to být jinak, protože tvůrcům se například líbil neblaze proslulý cliffhanger v The Walking Dead (Negan a jeho oběť), ale naštěstí od něčeho podobného upustili.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat