The Walking Dead opustí Rick Grimes. Novou hvězdou bude Daryl Dixon

Tak trochu nečekané.

Nedávno to vypadalo, že v deváté řadě Živých mrtvých už nebudeme vídat Maggie, protože se její představitelka Lauren Cohan nemohla dohodnout se stanici AMC na výši platu (chtěla stejný, jako mají mužští kolegové). Nakonec se to ale povedlo vyřešit a Maggie se dočkáme (i když její role bude zřejmě menší než v minulosti).

Teď se objevila další zpráva týkající se obsazení a to hodně nečekaná. Představitel Ricka Grimese Andrew Lincoln během deváté řady skončí.

Jaký je důvod, to není známo, nicméně stejně jako Lauren Cohan, i Andrew Lincoln byl potvrzen v šesti epizodách deváté řady, zda se objeví i ve zbývajících, to není vůbec jisté. Herec může odejít až po konci deváté série, ale také se klidně může rozloučit už po oněch zmíněných šesti dílech.

AMC ale neztrácí hlavu a údajně nabídlo Normanu Reedusovi (Daryl Dixon) blíže neupřesněnou kompenzaci, pokud se stane novou hlavní mužskou postavou (on jí už není?).

Ale je o otázkou, zda to vůbec bude potřeba. Sledovanost osmé řady nebyla žádná sláva, takže se klidně může stát, že devátá bude úplně poslední.

Zdroj: ComingSoon


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat