Spin-off k Rychle a zběsile nebude o autech a pouličních závodech

Naznačil to režisér

Fandové Fast & Furious se mohou 25. července 2019 těšit na spin-off nazvaný Hobbs and Shaw, který se, jak už je z názvu jasné, zaměří na Hobbse (Dwayne Johnson) a Shawa (Jason Statham). Ale jestli čekáte, že to bude standardní film ve stylu Rychle a zběsile, tak ne. Prohlásil to režisér filmu David Leitch:

"Opravdu chceme oddělit naše vlastní specifické dobrodružství s těmito postavami. Pokud se podíváte na světy, které vzešly z této série, oni nejsou ze světa pouličních závodů. První film Fast je celý o pouličních závodech a poté se z toho tak nějak stala série o krádežích a poté se z toho stala špionská série. Myslím si, že Jasonova postava je určitě ze špionského světa a Dwayneova je spíše agentem, že? Spolupracuje s vládou. Budeme více spoléhat na jejich světy. Ale myslím si, že stále chceme stejnou úroveň spektakulárnosti a zábavy, které mají filmy Rychle a zběsile."

Není to šok, že se tentokrát tematicky film dost odkloní. Jak bylo naznačeno, Shaw a Hobbs nejsou pouličními závodníky. Tím pádem můžeme očekávat spíše špionský akční film plný efektních scén a není to špatný nápad. Tedy, pokud se ho povede dobře natočit.

Jak bylo zmíněno, zjistíme to 25. července příštího roku.

Zdroj: CinemaBlend
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat