Který marvelovský záporák nebude v žádném případě oživen?

Kdo se nemůže těšit na návrat? POZOR, SPOILERY!!!

V komiksových filmech je možné v podstatě cokoliv. Tedy, pokud zemře nějaká postava, nemusí to být definitivní sbohem (asi tak nějak tušíme, že například v dalším dílu Avengers uvidíme návrat hromady hrdinů).

Ovšem, minimálně v případě jednoho záporáka nemůžeme očekávat, že se dočkáme jeho oživení. Konkrétně je řeč o padouchovi z Black Panthera (2018) jménem Ulysses Klaw v podání Andyho Serkise. Výkonný producent Nate Moore prohlásil:

"Tohle rozhodnutí bylo uděláno poměrně brzy, protože jsme nakonec věděli, že víc než Ulysses Klaw byl Killmonger ústředním padouchem filmu. Je tedy opravdu mrtvý. Je mrtvý mrtvý. A upřímně si myslím, že to byl také jeden z důvodů, proč do toho Andy šel, 'Ach, já budu hrát postavu, která rychle zazáří a také rychle vyhasne. No, to je docela zábava.' A my o této postavě odvyprávěli tolik příběhu, kolik bylo potřeba a nejsem si jistý, že je tu další příběh pro Klawa, ale byli jsme šťastní, že se Andy zapojil."

Je to docela smůla, Andy byl ve své roli vynikající. Je škoda, že ho trochu zastínil Michael B. Jordan jako Killmonger. Respektive scenáristé nedali Klawovi dost prostoru, aby zaujal podobně jako Killmonger.

A jak to tak vypadá, v budoucnu nebude mít Klaw další šanci zabodovat...

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat