Smrti v Avengers: Infinity War jsou skutečné. A nečekejte, že Avengers 4 všechno napraví, naznačili scenáristé

Zajímavé. POZOR, SPOILERY!!!

V Avengers: Infinity War dosáhl Thanos (Josh Brolin) svého. Luskl prsty a půlka obyvatel vesmíru zemřela.

Mezi oběťmi bylo i několik oblíbených superhrdinů. Kromě jiných aktuálně velmi populární Black Panther (Chadwick Boseman), což mnoho diváků dost rozhodilo.

Ale spoluscenárista Avengers 3 a 4 Stephen McFeely prohlásil, že tohoto rozhodnutí tvůrci nelitují:

"Zaprvé, udělali bychom to znovu. Ale pamatujte, že když jsme psali a dokonce natáčeli Infinity War, nebyl tu žádný film Black Panther. Nevěděli jsme, že bude tak dobrý, skutečný a bude mít takový ohlas. A ke všem postavám jsme se chovali stejně. Lidé, kteří nás ve filmu opustili, jsou hlavními postavami svých vlastních sérií. A Black Panther není výjimkou."

Druhý scenárista Christopher Markus dodal:

"Chtěli jsme, aby to co se odehraje na konci filmu, mělo co největší dopad. Pokud se velmi opatrně zbavujete vedlejších postav, nepůsobí to, že je to úderné."

Samozřejmě se neočekává, že zůstanou oblíbené postavy mrtvé. Mluví se o cestování v čase a zvrácení toho, co se stalo.

Ale podle scenáristů Avengers 4 nenapraví věci, které se odehrály ve trojce. Ne tak, jak čekáte.

"Avengers 4 neudělají to, co si myslíte, že udělají. Je to jiný film, než si myslíte. A (smrti) jsou skutečné. Prostě vám chci říct, že jsou skutečné a čím dříve to přijmete, tím dříve se budete moci dostat do další fáze truchlení," poznamenal Markus.

McFeely dodal: "Řeknu to takhle. Myslím si, že (Infinity War) jsou dost dospělým filmem na to, že jde o blockbuster. Je tam samozřejmě spousta legrace, ale je to velmi dospělé. Druhý je také velmi dospělý. Přijmeme naše rozhodnutí a doufejme, že vás překvapíme a potěšíme a zaujmeme. Je to od stejného studia, stejného týmu. Byly napsány ve stejnou dobu, natočeny ve stejnou dobu. Jsou samozřejmě spojeny, ale jsou to určitě odlišné filmy, kdy jeden závisí na tom, co se stalo ve druhém."

"Zlomili jsme vám srdce, teď vám vyrazíme dech," prohlásil Markus.

Už aby bylo 2. května 2019, že?

Zdroj: Buzzfeed
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat