Bál se Hulk v Avengers: Infinity War Thanose?

Je to možné? POZOR, SPOILERY!!!

V Avengers: Infinity War jsme byli svědky toho, že měl Bruce Banner (Mark Ruffalo) problémy proměnit se ve své fyzicky silnější alterego Hulka. Tvůrci vysvětlili, že chtěli, aby Hulk nebyl ten, kdo vždy vytáhne Brannera z bryndy a cílem bylo udělat i z Bannera hrdinu, nicméně někteří diváci měli dojem, že Hulk byl po prvním střetu s Thanosem (Josh Brolin) vystrašený. Co na to říká spolurežisér Joe Russo?

"Myslím, že lidé si to vysvětlili tak, že je Hulk vyděšen. Chci říct, to není... nevím, jestli Hulk někdy... už předtím dostal nakopána a on miluje dobrý boj. Ale myslím si, že je to odraz jeho dobrodružství v Ragnarok. Je to to, že jsou tyhle dvě postavy neustále v konfliktu, kdo převezme kontrolu. A myslím si, že pokud by Hulk měl říct proč, pak proto, že Banner chce Hulka pouze kvůli boji. Myslím, že má dost zachraňování Bannerova zadku."

To není úplně jasné vysvětlení. Je pravda, že Hulk dostal od Thanose pořádně zabrat, ale těžko si představit, že před ním stáhne "ocas mezi nohy". Spíše to vypadá, že prostě nechtěl, aby ho Banner využíval jen, když chce, aby za něj udělal špinavou práci.

Více Bannera i Hulka uvidíme 2. května v Avengers 4.

Zdroj: ComicBookMovie/Happy Sad Confused
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat