Režiséři Avengers: Infinity War se rozpovídali o vystřižené scéně. A tipnete si, kolik stál jeden natáčecí den Avengers 3?

Hodně. Opravdu hodně.

Stejně jako u ostatních filmů, i v případě Avengers: Infinity War vzniklo víc záběrů, než jich nakonec bylo použito.

A o jedné vystřižené scéně se rozpovídal režisér Joe Russo:

"Myslím, že je tu jedna opravdu zábavná scéna se Strážci, která byla vystřižena."

K tomu Anthony Russo dodal: "Je to scéna, kde se tak nějak zasekli. Ve filmu je chvíle, kdy se zasekli a nevěděli, co mají dělat dál. A to byla tahle absurdní scéna se Strážci, kteří nevěděli kam se vydat. Byla to opravdu zábava a bylo to pro nás velmi roztomilé. Ale protože je tenhle film tak velký a žene se kupředu, tohle nás prostě neposunulo tam, kam jsme potřebovali jít."

Mimochodem, pánové prozradili, že původní sestřih měl nějakých 150 až 160 minut, finální verze pro kina pak trvá 149 minut, takže příliš záběrů vystřiženo nebylo.

A jen tak pro zajímavost, bylo prozrazeno, kolik stál jeden natáčecí den Avengers: Infinity War. Bylo to 450 tisíc dolarů.

Tvůrci v polovtipu poznamenali, že většina šla na platy, speciálně pak Robertu Downeymu Jr. (ten údajně bere 50 milionů dolarů za film).

Rozpočet třetích Avengers nebyl zveřejněn, ale mělo by to být nějakých 300 milionů dolarů, což by z nich dělalo jeden z nejdražších filmů vůbec.

Zdroj: EW 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat