Proč jsme v Avengers: Infinity War neviděli častěji Hulka? A co si režiséři myslí o jeho vztahu s Black Widow, který se fandům moc nelíbí?

Něco o vzteklém zelenáči. POZOR, SPOILERY!!!

Zatímco v Thor: Ragnarok (2017) bylo poměrně hodně Hulka, ale docela málo Bruce Bannera (Mark Ruffalo), tak v Avengers: Infinity War to bylo naopak.

Dokonce i během finálního souboje s Thanosem (Josh Brolin) měl Bruce velké problémy změnit se ve své silnější alterego.

Proč tomu tak bylo? To prozradil režisér Joe Russo:

"Musíme být s postavou Bannera opatrní. Protože většinou, když má problémy, Hulk ho zachrání, Hulk se stal hrdinou a on se stal fňuknou. Chtěli jsme donutit Bannera, aby se stal hrdinou."

Na tom asi něco bude. Hulk opravdu zachraňoval Bannerovi řiť často. Ovšem, v Avengers 3 se Bruce dokázal ohánět i bez Hulka (nicméně s pomocí brnění Hulkbuster).

Další věcí, kterou jsme ve třetích Avengers příliš neviděli, je vztah Hulka a Black Widow (Scarlett Johansson). Jak na tom tahle dvojka je? A proč je vůbec tahle romance ve filmech, když v komiksu k vidění nebyla?

"To bylo rozhodnutí Josse Whedona (režisér prvních dvou filmů Avengers, pozn. redakce), takže to není něco, do čeho bych mohl mluvit. Přímo nepřetváříme komiksy do filmů, proč byste šli na filmy, když víte, jak skončí? Není to kopie. Je to naše interpretace MCU (Marvelovské filmového universum, pozn. redakce). Myslím, že Joss se snažil najít zajímavý způsob jak spojit postavy a vytvořit mezi nimi dynamiku. Vím, že se to jeví jako obecně nepopulární rozhodnutí. Víte, nemůžete se zavděčit všem. Podívejte, on zmizel na dva roky (Hulk, pozn. redakce). Ona je velmi soběstačná, nechtěla na něj jen tak čekat. Je tu jakási nevyslovená pravda, že je tu potřeba slovního vyřešení."

Moc lidí asi nebude smutných, že tenhle vztah pokračovat nebude, že?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat