Režisér prvních dvou dílů Avengers Joss Whedon žárlí na Infinity War

Malinko režisérům závidí.

Josh Whedon režíroval první dva díly Avengers, ale poté začal pracovat pro DC (i když to nebyla úplně ideální spolupráce, Justice League nedopadla podle představit a Joss se navíc vzdal prací na sólovce Batgirl).

Na třetí Avengers tak dohlédli jiní tvůrci a to bratři Russoové, kteří měli na starosti dva poslední díly série Captain America.

A Joss pánům tak trochu závidí:

"Jsem méně unavený a více nadšený, protože nevím, co se stane a víte, ano, trošku závidím. No, mají tam Strážce a každá lidská bytost, která nebyla ve filmu Harryho Pottera, je v tomto filmu. Nezávidím jim tuhle práce, je tu důvod, proč jsem řekl dva a dost, ale přál bych si, abych si mohl s těmito postavami pohrát trochu víc."

Joss Whedon by asi udělal lépe, pokud by zůstal u Marvelu. Spousta lidí na něj nadává kvůli Justice League, což mi přijde trochu nefér s ohledem na to, že když nahradil Zacka Snydera, už byla natočena většina filmu. Měl samozřejmě na výslednou podobu filmu velký vliv, ale nemohl ho překopat od základu. Je tak otázkou, zda by byla Justice League lepší, pokud by ji měl na starosti jen Snyder. Ale to už se asi nedozvíme, protože to nevypadá, že by měl vzniknout Zackův sestřih (bez ohledu na to, že po něm fandové hodně volají).

Ale třeba Joss znovu naváže s Marvelem spolupráci.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat