Pokud se z Buckyho Barnese stane nový Kapitán Amerika, bude mnohem temnější

Prozradil to Sebastian Stan.

Chrisu Evansovi vypršela smlouvy s Marvelem a nezdá se, že by měl zájem o její prodloužení, takže dál nebude hrát Kapitána Ameriku/Stevea Rogerse.

Ale v komiksu bylo více osob, které přijaly identitu Kapitána Ameriky. Například Bucky Barnes. A jaký by Kapitán byl, pokud by se jím stal právě Bucky? Na to odpovídal jeho představitel Sebastian Stan:

"Podívejte, byl by to velmi odlišný 'Kapitán Amerika', tím myslím, že by nebyl stejný. V komiksech je to vždy zajímavé, protože to byl emocionální zmatek, byla tu vina, která poháněla tuhle postavu. Protože kvůli absenci Stevea je tu jakási představa, že opět musí naplňovat vizi svého kamaráda, kterého měl roky a to, za čím stál. A tenhle zápas - stane se z toho konflikt s něčím, k čemu se stále upíná, pokud jde o minulost a co je správnou věcí, kterou udělat. A máte tu postavu, která vždy pátrala po tom, kým, je a konečně to zjistila, aby o to vzápětí znovu přišla, kvůli jiné 'myšlence', díky tomu je to velmi komplexní. Takže pokud to někdy prozkoumáme, bude to velmi odlišný a určitě temnější pohled na tuhle situaci."

Rozhodně by nebylo vůbec špatné, pokud by byl Bucky novým Kapitánem a temnější pojetí by také jistě spousta lidí přivítala, že ano?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat