Na konci Avengers 4 se dočkáme gigantického zvratu. A která scéna z Infinity War je režisérova oblíbená?

Tak která? POZOR, SPOILERY!!!

Premiéra zatím stále nepojmenovaných Avengers 4 nás čeká až 2. května 2019, ale jelikož hlavní natáčení už skončilo, mohou tvůrci něco málo naznačit o tom, co nás čeká. Jeden z režisérů Joe Russo tak prohlásil:

"Řekneme tohle, Thanos je očividně velmi hrozivý záporák a porazit ho bude stát mnoho. Jsme oddaní sázkám, věříme v sázky a rádi otřásáme Marvelovským universem. Na konci Winter Soldiera jsme měli zvrat, měli jsme ho i na konci Civil War a na konci Infinity War. Samozřejmě, že bude velký zvrat na konci Avengers 4."

Tak snad bude o něco povedenější než ten v Avengers: Infinity War, který mě trochu zklamal. I když pravda, jiné nadchnul.

A která scéna se vlastně nejvíce líbila druhému režisérovi Anthonymu Russo? Byl to moment, kdy Thanos (Josh Brolin) obětoval Gamoru (Zoe Saldana) kvůli Kameni nekonečna:

"Miluji tuhle postavu ve filmu. Její vztah s Thanosem je... Víte, pokaždé, když máte vztah mezi hrdinou a záporákem, ve kterém je v sázce osobní pouto, věci se stanou mnohem více zajímavými a komplexními."

Která scéna je vaší oblíbenou?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat