Marvel plánuje další ženskou sólovku. Hlavní hrdinkou bude muslimka

Zajímavý krok.

Marvel se zrovna nehnal do toho, aby nabídl sólovky ženských hrdinek. První uvidíme až v březnu příštího roku (Captain Marvel) a také se objevují informace o tom, že se konečně pracuje na vlastním filmu Black Widow (Scarlett Johansson).

A teď samotný šéf Marvel Studios Kevin Feige přišel se zajímavou zprávou, zvažuje se sólovka Kamaly Khan alias Ms. Marvel.

To je na jednu stranu překvapení, speciálně s ohledem na to, že může být matoucí, pokud budou v Marvelovském filmovém universu existovat dvě postavy s podobným jménem (Captain Marvel a Ms. Marvel), na druhou stranu z ekonomického hlediska to dává smysl.

Kamala Khan je muslimka (dokonce první muslimská postava s vlastní komiksovou sérií) a odhaduje se, že na světě je více než 1,6 miliardy muslimů. A dá se čekat, že spousta z nich se požene do kina podívat se na prvního muslimského superhrdinu.

Pokud jde o Ms. Marvel, tak jejími tvůrci jsou Sana Amanat, Stephen Wacker, G. Willow Wilson a Adrian Alphona. Jde o poměrně mladou postavu, poprvé se objevila v roce 2013.

A jaké jsou vlastně její schopnosti? Dokáže měnit tvar svého těla a rychleji se uzdravovat. Je na místě zmínit, že v určitou dobu byla Ms. Marvel členkou Avengers.

O filmu jako takovém nejsou zatím známy žádné informace, není tak jasné, kdy se začne natáčet.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat