Kterou potitulkovou scénu má nejraději šéf Marvelu?

Jaká je jeho nej?

Nedílnou součástí marvelovských filmů se staly potitulkové scény. Jde o fajn pomrknutí na fanoušky a nalákání na další projekty. A každý z nás si určitě našel svou oblíbenou. Stejně tak prezident Marvel Studios Kevin Feige:

"Mám rád všechny z nich z mnoha důvodů. Ta s Nickem Furym je zřejmá volba, protože byla první. Došlo ke dvěma věcem, ve kterých jsme pokračovali s našimi filmy z MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce), vzpomínám si na camea Stana Lee, kdy nejdříve pár lidí v kině začalo tleskat a poté se přidali další a teď každá osoba v kině zná Stana a pozná Stana."

Marvelovské potitulkové scény nás také naučily zůstávat v kině i během titulků a neodcházet hned, když se objeví nápis "Konec":

"Někdy zůstali v kině tři lidé a teď se to liší, ale můžou to být tři čtvrtiny kina nebo lidé začnou odcházet a ostatní na ně, 'Kam jdete?' což mi přijde velmi zábavné. Takže bych řekl ta s Furym, protože byla naše první. Tady jsme vztyčili naši vlajku. A také se shawarmou, protože zaválela. Cítil jsem se skvěle."

Potitulkové scény se objevují ve více filmech, nejen těch od Marvelu, ale co si budeme povídat, Marvel je proslavil nejvíc. Která je vaše oblíbená?

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat