Které oblíbené vedlejší postavy byly zabity během Thanosova řádění v Avengers: Infinity War?

Kdo je naživu a kdo ne? POZOR, SPOILERY!!!

V Avengers: Infinity War se objevilo největší množství postav v historii marvelovských filmů. Ale některé vedlejší postavy se ve filmu jen mihly nebo se neukázaly vůbec. A je tak otázkou, zda přežily Thanosovo (Josh Brolin) lusknutí prstem, kvůli kterému vmžiku zemřela půlka obyvatel galaxie.

Režiséři Joe a Anthony Russo se ale rozhodli prozradit (alespoň v případě některých postav), koho potkal nebo nepotkal osud v podobě okamžité smrti.

Kačer Howard (Seth Green) - Humanoidní kačer, který měl cameo v obou dílech Strážců Galaxie je... naživu.

Herec, který ztvárnil Lokiho v divadelní hře - V Thor: Ragnarok bylo k vidění divadelní představení, ve kterém vystupoval i Loki, respektive herec, který ho ztvárňoval (tvář mu propůjčil Matt Damon). A přestože si ho fandové rychle oblíbili, tvůrci se rozhodli, že nepřežije.

Jane Foster (Natalie Portman) -  bývalá přítelkyně Thora (Chris Hemsworth), která se překvapivě neobjevila v Thor: Ragnarok (došlo jen k rychlé zmínce o tom, že se s Thorem rozešli) zřejmě bude ještě k vidění, protože režiséři oznámili, že pravda o ní je příliš "spoileroidní"

Miek a Korg (Taika Waititi) - Dvě velmi oblíbené vedlejší postavy (bojovný brouk a kamenný borec) z Thor: Ragnarok bohužel nebyly k vidění v Avengers: Infinity War, přestože i ony měly být přítomny na asgardské lodi, kterou jsme viděli na začátku filmu. Není tak jasné, jaký je jejich osud. A ještě nějakou dobu nebude, protože režiséři neprozradili, co s nimi je, protože je to prý spoiler.

Shuri (Letitia Wright) - Ani u princezny z Wakandy není jasné, jak dopadla. Což je zajímavé, protože pokud je naživu, pak je oficiální vládkyní Wakandy poté, co její bratr T'Challa (Chadwick Boseman) zemřel.

Nakia (Lupita Nyong’o) - U elitní špiónky z Wakandy režiséři přímo neprozradili, že je naživu, ale konstatovali, že je v utajení na misi. Je sice možné, že ji během této mise dostihlo Thanosovo lusknutí, ale předpokládá se, že spíše ne.

Betty Ross (Liv Tyler) - Dcera Thadea Rosse (William Hurt), která měla blízký vztah s Brucem Bannerem je podle režisérů mrtvá.

Ned Leeds (Jacob Batalon) - Osud nejlepšího kamaráda Spider-Mana (Tom Holland), který mě v Avengers: Infinity War si 15 vteřinové cameo, je neznámý. Režiséři opět pronesli jen "spoiler".

Tetička May (Marisa Tomei) - Překvapivě mladá a přitažlivá teta Petera Parkera May to zvládla, je naživu.

Lady Sif (Jamie Alexander) - Odvážná bojovnice takové štěstí neměla. Udatná válečnice z Asgardu, která bohužel chyběla v Thor: Ragnarok, je podle režisérů mrtvá.

No docela slušná jatka.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat