Které marvelovské postavy by si rádi zahráli herci z Justice League?

Tak koho?

Justice League (2017) měla být odpovědí společností DC a Warner Bros. na marvelovské Avengers. Ale nevyšlo to. Ani finančně, ani kvalitativně.

A je tak otázkou, zda by některý z herců, pokud by dostal šanci, nechtěl spíše působit u Marvelu. Něco podobného asi napadlo i návštěvníky akce Wizard World ve Filadelfii, kde položili otázku hercům z Justice League, kterou marvelovskou postavu by si rádi zahráli:

"Řekl jsem to už předtím, rád bych si zahrál Furyho. Rád bych si zahrál starou odlišnou verzi od té současné... Milovali jsme tyhle komiksy, když jsem vyrůstal. Miloval jsem opravdu děsivé válečně příběhy s traumatizovaným a morálně poznamenaným Furym," nechal se slyšet Ezra Miller (Flash).

Ray Fisher (Cyborg) by zvolil někoho jiného: "Můžeme si vybrat někoho mimo Marvelovské filmové universum? Můžu si vybrat X-Mana nebo X-Osobu? Pravděpodobně bych chtěl hrát Wolverina." 

Rozhodně zajímavé volby a dost nepravděpodobné. Ne, že by se občas nestávalo, že se herci z DC filmů přidají k Marvelu a naopak, ale většinou jde o představitele vedlejších rolí. A i kdyby Marvel nabídl Millerovi nebo Fisherovi roli, tak to těžko bude Nick Fury nebo Wolverine.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat