Herec se rozpovídal o překvapivém záporákovi z Avengers: Infinity War

Dočkáme se jeho návratu? POZOR, SPOILERY!!!

Avengers: Infinity War několikrát překvapili. Například tím, že se na scéně opět objevil Red Skull. Tentokrát ho ale nehrál Hugo Weaving, ovšem Ross Marquand. Právě on odpovídal na otázku, zda se dočkáme bývalého nacistického padoucha i ve čtvrtých Avengers:

"Nevím. Do toho nemohu mluvit a myslím si, že je zřejmé, že bych si samozřejmě rád znovu zahrál tuhle roli a to kdykoliv. Je to tak bohatá postava, speciálně, když je v tomto intergalaktickém pekle a ocitl se tu ve svém vlastním vězení - aniž bych citoval film Creed. Byla to píseň v Creedovi, že? Ale je to jiný muž a ani nevím, zda je to stále muž. Je bytostí, která je skoro jako duchovní entita a nyní je sluhou Soul Stone a jeho jediným účelem je v podstatě vést k němu lidi, ale říkáte si: Je tu stále nějaká jeho součást, která má ambice? Nevím. Bylo by opravdu skvělé vidět, kam bude tahle postava pokračovat. Ale to je otázka na lidi v Marvelu a bratry Russoovy a scenáristy. Do toho určitě nemohu mluvit."

S ohledem na to, že v Avengers: Infinity War měl Red Skull jen cameo, těžko předpokládat, že se objeví v Avengers 4. Ne, že by nebylo zajímavé sledovat, co s ním bude dál, ale asi na to nebude čas. Ale třeba se 2. května 2019 na plátně přece jen mihne, těžko říct, co má Marvel v plánu.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat