Filmové střípky: Spin-off k Rychle a zběsile bude mít zpoždění. Kdy uvidíme třetí Mizery? Režisér Pána prstenů možná zamíří k DC

A videa z natáčení Captain Marvel.

Pokud jste fandové filmů Fast & Furious, určitě vám nemusím připomínat, že se chystá spin-off s Hobbsem (Dwayne Johnson) a Shawem (Jason Statham).

Ten měl původně naplánovanou premiéru na 26. července 2019, ale to dál neplatí. Objeví se později. Naštěstí ale jen o týden, konkrétně 2. srpna 2019. Důvod přesunutí oznámen nebyl.

Konečně je také jasné, kdy uvidíme třetí Mizery nazvané Bad Boys for Life. Film je v plánu už roky, ale zatím jsme se premiéry nedočkali. Už je ale známo, kdy se odehraje. Bude to 17. ledna 2020. Prozradilo to studio Sony. Tak to snad tentokrát vyjde.

DC láká Petera Jacksona

Peter Jackson je režisér, který stojí za filmy ze série Pán prstenů. A právě tenhle šikula se údajně nejen rozmýšlí, zda se zapojit do prací na seriálové verzi Pána prstenů, která vzniká pro Amazon, ale také prý uvažuje o tom, že by dohlédl na blíže neupřesněnou komiksovku od DC.

Možností je několik Warner Bros. plánuje hromadu filmů, ale těžko říct, které skutečně vzniknou. A také ještě není ruka v rukávě, Jackson zatím nekývl.

A nakonec tu máme pár videí z natáčení první ženské marvelovky Captain Marvel, kterou uvidíme 7. března 2019.

Zdroj: The One Ring


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat