Co bylo nejobtížnějšího na hraní chváleného záporáka z Black Panthera?

To prozradil Michael B. Jordan.

Black Panther (2018) uspěl jak finančně, tak u recenzentů. A za jedno z největších pozitiv je považován záporák Erik Killmonger v podání sympaťáka Michaela B. Jordana. Právě tenhle herec prozradil, co bylo na hraní téhle role nejtěžší:

"Strávil jsem spoustu času bez mé rodiny. Vlastně jsem skoro nemluvil se svou mamkou a otcem, víte o čem mluvím? Nebo s mými bratry a sestrami. Prostě tohle. Víte, hodně jsem posiloval, bylo to smutné místo, tak nějak jsem zůstával sám se sebou. Takže fyzický aspekt, to byla ta jednoduchá část. Psychicky, vydat se na osamělé místo s tím, že udělám cokoliv, co bude potřeba, aby lidi svým způsobem zamrazilo, to byla ta náročná část. Ale také to byla zábava."

Dostávat miliony a miliony za roli je fajn, ale herectví má samozřejmě i svá negativa. Jak už bylo naznačeno, pokud pomineme to, že jsou na herce často kladeny velké fyzické nároky, tak být odloučen od rodiny třeba na několik měsíců, to také není žádná sranda.

Na druhou stranu, za výplatu může vzít Michael rodinu na dovolenou na Maledivy nebo Havaj a to rychle vyléčí smutek z dlouhého odloučení.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat