Fandové věří, že se v Avengers 4 objeví kultovní tajná organizace

Která?

Je to jen chvíle, co se objevila oficiální zápletka k Avengers 4 a ta, přestože je hodně obecná, vyvolala novou vlnu spekulací.

Jedna z těch nejvíce řešených tvrdí, že bychom se ve čtvrtých Avengers mohli dočkat skupiny, která je známá jako Illuminati.

V komiksu se jedná o partu nejmocnějších hrdinů (Doctor Strange, Profesor X, Mr. Fantastic, Namor, Iron Man a Black Bolt), kteří si dali za cíl tajně se připravovat na velká nebezpečí hrozící naší malé planetě.

Původně s nimi spolupracoval také Black Panther, ale ten se konec rozhodl nepřidat se. Prvotní záměr byl velkolepější a to spojit různé týmy superhrdinů, ale nakonec se zakladatelé uskromnili a vytvořili jen malý spolek.

Ten působil do doby, než se rozpadl z několika důvodů. Například někteří členové nesouhlasili s vyhoštěním Hulka do vesmíru a také zmizel Profesor X.

O tom, že skupina Illuminati bude přítomna v Avengers 4 se spekuluje už dlouho a určité náznaky, že se dočkáme tu jsou (například někdo věří, že skupina ve složení Iron Man, Doctor Strange, Wong a Bruce Banner je základem pro tenhle tým a v Thor: Ragnarok jsme se dočkali zápletky o Hulkově "vystřelení" do vesmíru).

Samozřejmě ale bude případné složení jiné, než v komiksu, rozhodně nemůže čekat, že se objeví Profesor X, Mr. Fantastic nebo Namor.

Kdo by mohl být členem skupiny a zda ji vůbec uvidíme, to se dozvíme 2. května 2019 ve čtvrtých Avengers.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat